Workshops & Zo

Workshops

De workshops zijn nog in ontwikkeling. Alle workshops zijn opgebouwd om jou te kunnen ondersteunen, te laten groeien en ontwikkelen. Ik probeer de workshops interresant, leerzaam, informatief en vooral creatief te houden. Het is jouw proces, je leert van elkaar en ontdekt de verschillen in de mens.

Heb je vragen of wil je meer informatie of weten wanneer ze plaatsvinden? Schrijf je in en ik hou je vrijblijvend op de hoogte zodra er meer bekend is!

Medio 2018

workshop: De kracht van in balans zijn

Workshop de wind in de zeilen

Soms is gewoon uitwaaien even nodig om je hoofd weer leeg te krijgen!

 Een workshop aan boord van een zeilboot waarbij maximaal 5 mannen samen zijn en praten over van alles. Wat ze samen brengt is het leven met kanker of bijvoorbeeld ermee moeten leven als partner. Uiteraard is de bedoeling dat we al zeilend neen mooie plek zoeken waar we ons comfortabel voelen en kunnen praten en ontspannen.

 Kanker is ingrijpend, je hebt het (gehad) of iemand in jouw naaste omgeving. Je merkt dat je leven een beetje stilstaat omdat je (onbewust) met angst, onzekerheid, verdriet leeft. Je relatie staat misschien onder druk en is er onvoldoende begrip op je werk.

Hoe fijn kan het zijn om er een keer uit te kunnen breken, op het water de frisse lucht in ademen en met andere mannen kunnen praten over wat er met of bij jou emotioneel gebeurd. Als man willen we allemaal praten over wat de ziekte met je doet, de emoties, gevoelens of wat het voor jouw relatie betekent.

Hoe vreemd het ook klinkt, we praten allemaal over van alles en blijft het vaak oppervlakkig omdat we niet het achterste van onze tong willen laten zien aan de personen die het dichtst bij ons staan. 

Als mannen onder elkaar kennen wij ónze taal, praten wij makkelijker over zaken die mannen kennen en helemaal met lotgenoten.  Je wordt uitgedaagd open en eerlijk te zijn naar elkaar en vooral naar jezelf. We doen dit door met elkaar in gesprek te gaan en maken gebruik van krachtige, energieke eenvoudige oefeningen die aan boord makkelijk te doen zijn.

 De workshop wordt uiteraard opgezet rond het zeilen, de vrijheid van de natuur en samen kunnen zijn met lotgenoten.

Data, locatie en kosten

De exacrte datum is nog niet bekend, uiteraard moet het wel goed zeilweer zijn!

We starten op zaterdagochtend om 9.00 uur tot uiterlijk 20.00 uur  en gaan waar de wind ons brengt. 
De investering bedraagt € 145,– inclusief eten en drinken.

Informatie en aanmelding

Voor informatie of om na te gaan of deze training passend voor jou is, kun je contact met mij opnemen 06 489 77 567

Vanaf september 2017

Workshop schilderen: Weer in je kracht komen!

Workshop creatief schilderen

Wil je ervaringen delen en ontdekken hoe creatief je bent? Samen in een atelier jouw gevoel op een doek kunnen zetten.

€ 65,00

Meer informatie

Vanaf september 2017

Kook workshop

Samen bijpraten en een maaltijd proberen te koken. Koken is vooruit kijken, Hoe ver ben jij nu,wat heb jij tot nu toe gedaan om je leven weer op te pakken?

€ 55,00

Meer informatie