STRIPPENKAART

We (h)erkennen het bijna allemaal. Je leeft in een sneltreinvaart, leuk gezin, leuke baan en een mooie woning. Veel vrienden en je onderneemt heel veel. In het gezin, op het werk loopt alles op rolletjes en toch knaagt er iets. Je hebt een gevoel van onrust, ontevredenheid en is dit het nou?

Ben je echt aan het genieten of heb je continue het gevoel dat je moet blijven presteren. Weet je nog wel waarom? Is alles nog wel in balans of is er iets waar je steeds tegenaan loopt? Is er iets dat je graag in jezelf wil veranderen? Is je werk nog wat je leuk vindt, krijg je daar nog steeds energie van en zijn daar nog voldoende uitdagingen in te vinden?

Herkenbaar?

Is dit herkenbaar voor je, merk je dat jouw energie wegstroomt? Wil je jouw gedachten weer helder krijgen, af en toe even kunnen bijpraten of sparren? Een traject is dan niet altijd van toepassing. Ik bied nu de mogelijkheid om in een periode van 12 maanden totaal 4 keer in geprek te gaan over wat jou op dat moment raakt. We komen online via ZOOM met elkaar in contact, je kunt aangeven wat jij wilt bespreken en ik luister. Kan vragen stellen die jou aan het denken kunnen zetten, meer inzicht geven in de situatie en eventueel handvatten bieden zodat jij verder kunt. Ik kan je eventueel opdrachten geven zodat jij nog sneller bij jouw doel kunt komen en alles op een kort en daadkrachtige manier! 

De strippenkaart

  • Kennismakingsgesprek
  • 4 online gesprekken via ZOOM
  • Gesprekken van maximaal 60 minuten
  • Maximaal 12 maanden geldig
  • Ondersteuning bij jouw hulpvraag
  • Handvatten, eventueel opdrachten zodat jij sneller bij je doel kunt komen
  • Online nazorggesprek na 3 tot 5 weken

De strippenkaart kost normaal € 295,-

nu tijdelijk

€ 259,-

Privacy Verklaring

Jouw persoonlijke online traject 

Wil jij kunnen (bij)praten of sparren?

Je krijgt één op één online coaching die volledig op jou is gericht! Coaching laat je ontdekken waar jouw mogelijkheden liggen, waar verandering plaatsvinden in denken, voelen en doen. Een nieuwe stap zetten, een nieuwe weg bewandelen en veerkracht opbouwen. In gesprek wanneer jij het wilt, verdeeld over een periode van 12 maanden.

  • Het bedrag is voor particulieren inclusief btw.
  • De strippenkaart is niet mogelijk voor bedrijven.

 

Weer in balans komen en krachtiger worden...

Mijn naam is Paul Simons, ik ben lifecoach en gecertificeerd coach bij kanker. Ik coach mensen die kanker hebben (gehad) of de partner hierdoor hebben verloren. Met mijn aanpak kan ik je ondersteunen om met vermoeidheid, zelfbeeld, angst voor terugkeer te leren omgaan. Zo komt jouw leven beter in balans en kan jij weer in je kracht gaan staan. De ziekte kan ik niet voor je oplossen, ik kan je wel ondersteunen om jouw kwaliteit van leven weer daar te krijgen zodat jij vol vertrouwen verder kunt!

          Als je de richting van de wind niet kunt veranderen,  verander dan de stand van je zeilen

- H. Jackson Brown -