Traject

Online coaching

Gratis probeer online sessie van 30 minuten

Wil jij ontdekken wat online coaching is of heb je een hulpvraag?

Je hebt het gevoel dat je jezelf aan het wegcijferen bent en dat je zelfbeeld niet meer zo positief is. Voluit leven is wat je voorzichtig weer kan en wilt gaan doen, maar iets weerhoudt je daarbij. Herken je dit? Ben je op zoek om weer krachtiger te worden en wil je je zelfbeeld verbeteren? Dan kan ik je hierbij helpen!

wat levert het je op?

  • Je meer inzicht waar je tegenaan loopt
  • Je krijgt meer duidelijkheid over jezelf en jouw situatie
  • Je ontvangt tips en handvatten
  • Je ontdekt je verlangen en welke stap je hiernaar toe kunt zetten
Deze eenmalige probeer online sessie is gratis.

Ik reserveer 30 minuten van mijn tijd om samen met jou te ontdekken waar je tegenaan loopt, waardoor je niet voluit kan leven. Het kan jouw eigen hulpvraag zijn, maar ook kennismaken en de mogelijkheden van coaching bespreekbaar maken.

Privacy Verklaring

– Online coachtraject binnenkort mogelijk –
Een online coachtraject via Zoom of e-mail. De mogelijkheid om één op één online in gesprek te gaan. Tussen de gesprekken ontvang je een aantal opdrachten zodat jij nog sneller bij jouw doel komt. Tijdens dit traject is er minimaal één keer een face to face gesprek opgenomen.

De duur van het traject is 6 weken en je kunt uiteraard in jouw eigen tempo werken en ontdekken wat jou verder kan ondersteunen. De coachinhg is gericht op één thema of doelstelling.

Binnenkort is hier meer informatie over beschikbaar.

Online coaching via Zoom, telefoon of e-mail.. In Amerika vindt twee derde van de coach gesprekken op deze manier plaats. In de huidige tijd is er bijna geen betere en snellere manier. Een neutraal persoon, de coach, kijkt van een afstand naar jouw coachvraag, denkt met je mee en helpt je vooruit.Uiteraard doe je het zware werk zelf onder begeleiding van mij als coach en ontdek je mogelijkheden die je eerst niet zag of aan had gedacht.

De voordelen van online coaching:

  • Flexibel en laagdrempelig, het is eenvoudiger om een coachgesprek in te plannen op een tijdstip die jou beter past.
  • Er is geen reistijd, je neemt plaats achter je computer, laptop of telefoon en de coachsessie kan beginnen.
  • Onlinecoachgesprekken zijn vaak intensief en je kunt sneller doorpakken op de hulpvraag.
  • je krijgt direct en online opdrachten om uit te werken zodat je sneller tot jouw gewenste resultaat kunt komen
  • Gesprekken duren maximaal 45 minuten
  • Online coaching is goed te combineren met 1 of 2 persoonlijke gesprekken.

Via Zoom kun je waar ook ter wereld in contact blijven om je coachgesprekken voort te zetten. Ik help je inzicht te krijgen door middel van opdrachten, met als doel sneller sterker te worden en verder te ontwikkelen.

Kortom: Online coaching is tijdbesparend, efficiënt en oplossingsgericht, op ieder moment beschikbaar dus ook bij een druk en onregelmatig leven.

Weer in balans komen en krachtiger worden...

Mijn naam is Paul Simons, ik ben lifecoach en gecertificeerd coach bij kanker. Ik coach mensen die kanker hebben (gehad) of de partner hierdoor hebben verloren. Met mijn aanpak kan ik je ondersteunen om met vermoeidheid, zelfbeeld, angst voor terugkeer te leren omgaan. Zo komt jouw leven beter in balans en kan jij weer in je kracht gaan staan. De ziekte kan ik niet voor je oplossen, ik kan je wel ondersteunen om jouw kwaliteit van leven weer daar te krijgen zodat jij vol vertrouwen verder kunt!

          Als je de richting van de wind niet kunt veranderen,  verander dan de stand van je zeilen

- H. Jackson Brown -

Ik ben aangesloten bij: