Wat zoek je?

Als coach kan ik je verschillende opties aanbieden. Wil je online vanuit je luie stoel of ga je liever wandelen in het (Kralingse) bos?

Er zijn verschillende mogelijkheden en allemaal 1 op 1 coaching met korte en langere trajecten of een volledig voor jou op maat gemaakt pakket. Alle pakketten worden zo ingezet dat ze vollledig op jouw behoefte, bij jouw hulpvraag aansluiten.

Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op en we gaan bij een kop koffie in gesprek!

Lees meer over

ONLINE COACHING

 

Lees meer over

Coachen rondom kanker

 

Lees meer over

Mannen en kanker

 

Lees meer over

Mannen en kanker

 

Lees meer over

Als kanker je werk raakt

 

Lees meer over

Life coaching

 

De coachgesprekken

Ik probeer zo min mogelijk gebruik te maken van een coachruimte. Ik ervaar dat de beste, mooiste resultaten worden behaald door buiten in de natuur, in het bos of langs het water gesprekken te voeren. Als je wandelt is niet alleen je lichaam in beweging maar ook je geest. Je hersenen worden geprikkeld, staan open voor nieuwe mogelijkheden en er onstaat creativiteit waardoor je vanuit een ander perspectief gaat kijken. Zo ontstaat er ruimte voor nieuwe ideeën en krijgt jouw verandering sneller vorm, dat is tenslotte waar het om gaat!

De natuur heeft een gunstig effect op depressies en mensen genezen sneller in de natuur door de frisse wind die door je hoofd waait. Je beweegt, kijkt rond en onbewust activeer je de hersenen en geprikkeld om open te staan voor nieuwe ervaringen en mogelijkheden. Al je zintuigen worden aangesproken en je bent letterlijk en figuurlijk in beweging en je lichaam.

Kralingse bos

De gesprekken kunnen plaatsvinden in, bijvoorbeeld, het Kralingse Bos of in het Lage Bergse Bos in Rotterdam. Uiteraard is ergens anders ook mogelijk, dit bespreken we bij aanvang en hangt onder andere af van de locatie en de reistijden.

Is het niet mogelijk om te wandelen of een andere manier mogelijk om in de natuur te zijn dan komen we samen wel tot een oplossing. Het gaat er altijd om dat jij je comfortabel voelt. Hou er dan wel rekening mee dat er eventueel extra kosten voor een coachruimte of extra reiskosten in rekening gebracht kunnen worden, uiteraard in overleg en van te voren met jou besproken.

 

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden of ben je nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijven contact op via de mail of telefoon!