Wat zijn de mogelijkheden? 

Coaching is een begeleidingsvorm waarbij ik jou ondersteun in jouw ontwikkelproces. Het is toekomstgericht, het wordt door jóu gestuurd en sluit aan bij jóuw ervaringen. Als coach maak ik je bewust van je mindset, emoties en ingesleten patronen waarbij ik gebruik maak van bepaalde coachinstrumenten, technieken en vaardigheden.

Coaching zorgt voor afname van psychische, vervelende klachten en een toename van positieve gevoelens. Met coaching verbeter je je vaardigheden en persoonlijke effectiviteit.

Nieuwe inzichten geven nieuwe mogelijkheden, namelijk het veranderen van je eigen gedrag. Ook leer je na te denken over je eigen denkproces. Je leert verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen doen en laten en ziet het effect hiervan op jouw omgeving. Door zelfkennis krijg je ook kennis over anderen, want hoe zelfbewuster je bent, hoe beter je je in anderen kunt verplaatsen.

Intakegesprek

Wanneer je je aanmeldt, maken we een afspraak voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek. Daarin verkennen we samen jouw hulpvraag en bespreken we hoe het vervolg eruit komt te zien. Heel belangrijk voor het slagen van een coachtraject is het hebben van een goede klik. Alleen jij kunt bepalen of je een goed gevoel bij mij hebt. Schroom niet om nee te zeggen als dat niet zo is. Het moet jou aanspreken en voor jou goed voelen, anders heeft het traject weinig zin.

Het coachtraject

Als je graag de stap wilt zetten, stuur ik een plan van aanpak. Ga jij daarmee akkoord dan kunnen we starten met een coachtraject. Afhankelijk van de coachvraag duurt een traject doorgaans 6 tot 8 gesprekken van één tot anderhalf uur per gesprek. Tijdens het coachtraject richten we ons op de vooraf gestelde doelen. Dit is ook de leidraad waarmee we de voortgang in de gaten zullen houden.

Tarieven

€ 95,00 (inclusief btw) per uur als particulier tarief.
€ 95,00 (exclusief btw) per uur voor ZZP tarief.
€ 132,50 (exclusief btw) per uur als zakelijke tarief: de werkgever betaald  jouw traject of je hebt een eigen onderneming.

Vaker dan je denkt hebben bedrijven budgetten voor persoonlijke groei en ontwikkeling en daar hoort re-integreren vaak bij. Dit is meestal een onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket of het wordt vergoed vanuit een opleidingsbudget. Voor zelfstandig ondernemers is coaching doorgaans aftrekbaar voor de belasting.

De investering

De kosten, jouw investering wordt bepaald op basis van het aantal verwachtte gesprekken die wij hebben. Ieder traject wordt op maat gemaakt en bestaat uit een aantal live één op één gesprekken, eventueel een aantal online gesprekken en ontvang je opdrachten zodat jij sneller bij jouw doelt komt. Tijdens het traject ben ik via mail, telefoon of WhatsApp bereikbaar mocht je vragen hebben.

Weer in balans komen en krachtiger worden...

Mijn naam is Paul Simons, naast lifecoach ben ik gecertificeerd coach bij kanker. Ik coach mensen die kanker hebben (gehad) of de partner hierdoor hebben verloren. Met mijn aanpak kan ik je ondersteunen om met vermoeidheid, zelfbeeld, angst voor terugkeer te leren omgaan. Zo komt jouw leven beter in balans en kan jij weer in je kracht gaan staan. De ziekte kan ik niet voor je oplossen, ik kan je wel ondersteunen om jouw kwaliteit van leven weer daar te krijgen zodat jij vol vertrouwen verder kunt!

          Als je de richting van de wind niet kunt veranderen,  verander dan de stand van je zeilen

- H. Jackson Brown -

Ik ben aangesloten bij:

Wil jij ook meer informatie ontvangen?

Schrijf je dan in en ontvang de laatste blog en leuke tips!

Privacybeleid

Dankjewel, je inschrijving is gelukt!