E-book

 

Zes krachtige tips voor mannen die leven met kanker

 

Kanker beïnvloed je leven op allerlei manieren, ben jij klaar voor je volgende stap?

 

 Jij gaat de regie over jouw lichaam en geest weer terugpakken zodat angst, vermoeidheid en 

zelfbeeld veranderen en jij het leven weer gaat vertrouwen!

Kanker zet jouw leven op zijn kop, letterlijk en figuurlijk!

Je weet dat het goed gaat en je hebt grootste plannen, verlangens en de ambitie om weer verder te gaan waar je gebleven was. Alles is achter de rug dus nu weer gaan! Je merkt dat het minder snel gaat dan je had verwacht, je had al veel verder willen zijn in je herstel. De constante gedachtes wat, waarom en wanneer geven zoveel onrust in je hoofd. Ze maken je ongerust en onzeker. Het resultaat is dat je gaat uitstellen of vermijden om jezelf  niet gek te maken. Dat is nog veel erger en veel frustrerender !

 

Herken je dit?

Q

Je bent na de behandelingen in een gat gevallen en je weet niet waar je moet beginnen

Q

Je merkt steeds meer dat je je ‘oude’ zelf niet meer bent en raakt steeds gefrustreerd door het gevecht wat je iedere dag met jezelf aangaat

Q

Je bent het vertrouwen in je lichaam kwijt en je schrikt van ieder pijntje. Het beperkt je in je dagelijks leven en sporten is minder leuk!

Q

Je voelt je schuldig tegenover je gezin en je weet ook dat jij er niet om gevraagd hebt

Q

De angst voor terugkeer hangt standaard als een donkere wolk boven je waardoor je jezelf zo enorm beperkt. Je kunt alleen maar denken: ‘Wat als…?’ En dat vreet energie!

Q

Je werkgever en collega’s gaan ervan uit dat alles weer zoals van ouds en je mist de energie om alles weer te doen zoals ‘toen’!

En nu?

Ik heb dit e-book – zes tips voor mannen die leven met kanker – geschreven omdat ik weet dat mannen eerder geneigd zijn ‘het zelf wel op te lossen’. In eenzaamheid, door harder te gaan werken of door meer te gaan sporten. Het ‘zelf oplossen’ is mij in ieder geval niet helemaal gelukt en ik ben gaan zoeken waar en hoe ik verder kon met mijn leven na het overlijden van mijn vrouw. Mijn e-book is niet DE oplossing maar een mooi beginpunt op basis van mijn ervaring. Ik deel mijn eigen ervaring en handvatten die ik onderweg heb meegenomen. En ja, ook ik loop nog steeds tegen bepaalde dikke muren op en nee, ik heb niet de concrete oplossing. Ook heb geleerd met vallen en weer opstaan. Ik ben niet uniek, als ik het kan………kan jij het ook!

Ik kan eerlijk en oprecht zeggen dat ik met een nieuwe start de, zo belangrijke, ruimte heb gezocht én gekregen. Ik ben weer plannen gaan maken voor de toekomst! Ik weet beter wat ik kan en vooral wat ik niet meer wil! Maak gebruik van de kennis, de ervaring en kijk wat het jou kan brengen!

 

Wat levert het e-book je op?

R

Je kan de toekomst weer normaal tegemoet zien en weet dat alles wat er gebeurd in jouw leven je alleen maar sterker maakt

R

Je beseft dat je leven is veranderd en dat het niet in jouw nadeel is

R

Je weet het gevecht tegen kanker jou meer kracht heeft gegeven. Het leven is een uitdaging en jij weet dat jij het kan!

R

Je gezin er voor jou is zoals jij er voor hun bent in moeilijke tijden en je nergens bang voor hoeft te zijn

R

Je beseft nu dat de angst voor terugkeer normaal is en niemand in de toekomst kan kijken

R

Je gaat in gesprek met je werkgever samen bekijken wat de mogelijkheden zijn. Misschien is zelfs een  mooi moment voor een andere functie

Ervaringen

Via ZOOM ben ik een klein jaar door Paul gecoacht. Met veel liefde heeft hij mij op het juiste pad geholpen. Ik heb geleerd te voelen en bewust naar mijn eigen gedachte en gedrag te kijken. Stapje voor stapje ben ik steeds authentieker geworden.

Dit heeft ervoor gezorgd dat ik momenteel mijn dromen volg, mooie stappen kan en heb gezet. Paul is een vriend voor het leven geworden.

Tim (32) Ho Chi Minh, Vietnam

Ik heb het e-book gedownload omdat ik in het verleden te maken heb gehad met kanker. Na het lezen moet ik zeggen dat een aantal tips in die periode handig zouden zijn geweest. Het is geen concrete oplossing maar het geeft wel inzicht in waarom je denkt zoals je denkt en soms blijft hangen in een negtaief gevoel.

Rene (49) Warmond

Vraag hier je gratis e-book aan en ontvang hem direct per mail

Wees trots op wie je bent en blij met wie je wordt!