online in gesprek, geen paniek!

Online in gesprek in deze vreemde, bizarre tijden

Er gebeurt op dit moment veel in de wereld, er gebeurt op dit moment ook heel erg veel in Nederland. Iedereen hoort dat hij of zij goed moet oppassen en voorzichtig moet zijn voor het virus. Een virus kun je niet zien, hooguit merken dat er iets in je lichaam niet goed gaat. Is het dan een verkoudheid, een normale griep of toch…?

Zomaar een virus…… angst en/of onzekerheid kunnen toenemen of juist versterkt worden. Wat kan er gebeuren, wat kan zoiets kleins veroorzaken? Zit jij nog lekker in je vel of merk je, bijvoorbeeld, dat je anders in jouw systeem gaat zitten? Wordt je snel bozer of kun je minder hebben dan eerst? Is je werk nog wel wat je echt leuk vindt?

Wil je jouw verhaal gewoon kwijt, zoek je voor dit moment een luisterend oor? Ik kan, voor (psychosociale) begeleiding, telefonisch of via skype, Zoom samen met je in gesprek gaan. Zomaar, omdat je even je energie kwijt wilt of gewoon bijpraten. Het gaat om jou, waar loop jij tegenaan, hoe kun je omgaan met jouw gevoel of emotie?

Neem vrijblijvend contact op, ik reserveer 45 minuten van mijn tijd om samen met jou in gesprek te gaan. Er zijn geen kosten aan verbonden, ik ben bereid mijn tijd te investeren als jij dit wilt. Ik neem vrijblijvend contact met je op en we plannen we een afspraak in op het moment dat het jou goed uitkomt.

Ik wens iedereen veel veerkracht en veel liefde toe in deze vreemde, heftige periode.          Zorg goed voor jezelf en zorg goed voor elkaar!

“Trek iets positiefs aan, dat past altijd!”

Privacy Verklaring

Schrijf je in en ontvang1x per maand mijn nieuwsbrief

met de laatste blog, informatie, tips en nieuws!

Je hebt je met succes ingeschreven en ontvangt maximaal 1x per maand een nieuwsbrief per mail!