Home » Blog artikelen » Life Coaching » Met life-coaching kun jij echt die mooie stap gaan zetten!
Met life-coaching kun jij echt die mooie stap gaan zetten!

Met life-coaching kun jij echt die mooie stap gaan zetten!

door | 5 sep, 2019 | Life Coaching

Leestijd: 2 minuten.

Herken je dat? Je zit boordevol ideeën, maar eigenlijk komt er nooit wat van. Je krijgt het simpelweg niet van de grond. En dat, terwijl je er dolgraag mee aan de slag wilt. Op de één of andere manier heb je geen idee waar je moet beginnen. Wat moet je als eerste of wat moet je als laatste doen? En, ook niet onbelangrijk, wanneer moet je beginnen?

Uitstellen

Eigenlijk zou je dolgraag je eigen zaak beginnen. Daar droom je al over sinds je studie. Maar al die jaren is het er niet van gekomen. Er waren immers andere prioriteiten en daarvoor die vaste baan, dus een vast inkomen, wel zo veilig. Je hebt voor een eigen bedrijf toch ook een startkapitaaltje nodig en een buffer voor de eerste jaren waarin je nog naamsbekendheid moet opbouwen.

Of je werkt voor een bedrijf, je hebt de zekerheid van een inkomen en hebt veel geleerd de afgelopen jaren. En toch voel je onrust, misschien onzekerheid, in je lichaam. Je ziet in het weekend alweer tegen de nieuwe werkweek op, hebt weinig of minder energie en je hoofd zit vol. Door dit alles ‘vergeet’ voldoende tijd voor jezelf te nemen en raakt uit balans.

Zoveel plannen

Je wilt wel iets anders en kijkt naar de mogelijkheden om je heen. Maar wat wil je eigenlijk? Wat was je grootste droom vroeger? Wat wilde je toen ook al weer? Weet je het nog? Heb je een droom of ga je voor de veiligheid en laat je het maar door sudderen ondanks ….?

Structuur en overzicht

Het lukt je vaak niet om structuur te vinden. Structuur in je gedachten en structuur in je handelingen. In je drukke leven vind je geen rust om een overzicht te krijgen. En dát is nu precies waarbij ik iets kan betekenen. Als lifecoach kan ik je helpen je gedachten weer helder te krijgen, je kwaliteiten te versterken en alternatieven te ontwikkelen voor jouw valkuilen en het uitstelgedrag dat je tot nu toe tegenkwam.

Lifecoaching

Hoe mooi zou het zijn als je het beste uit jezelf kunt halen, eindelijk die droom kunt verwezenlijken en elke dag blij wordt van wat je doet? Orde scheppen in de chaos in je hoofd en je plannen en ideeën stap voor stap leert uitvoeren?

NLP

Ik bied je handvatten hoe je weer verder kunt. Ik coach en begeleid je op basis van NLP: Neuro Linguïstisch Programmeren. Met deze werkwijze leer je hoe je door middel van gesproken taal en verbale communicatie invloed krijgt op onbewuste processen in je hoofd. Samen ontdekken we wat voor jou de ideale manier is om dingen te veranderen. Lifecoaching betekent dat je jouw kracht en energiebronnen in jezelf weer gaat activeren. Inzicht krijgen in je sterke én zwakke punten. Jouw plannen en ideeën zijn veel te waardevol om ongebruikt te laten liggen!

Soms kom je er in je eentje gewoon niet uit. Dan is het heerlijk om met mij, als onafhankelijk persoon, te sparren over waar jij tegenaan loopt. Samen met mij maak je veel grotere stappen naar een beter leven.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en vrijblijvend kennismaken?

 

Everything you can imagine is real.

– Pablo Picasso –

Gerelateerde artikelen

Een eigen bedrijf beginnen? Zo vergroot je je zelfleiderschap.

Een eigen bedrijf beginnen? Zo vergroot je je zelfleiderschap.

De coronaperiode heeft een hand gehad in de verandering van veel carrières. Zo staat menig werknemer ineens op straat door de grote onzekerheid binnen hun branche en heeft de crisis veel mensen aan het denken gezet. Je wilt niet langer een wiel zijn binnen een slecht geoliede machine, jezelf suf rennen voor een werkgever die niet naar je omkijkt of al je tijd schenken aan een baan die je geen voldoening brengt. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging en je denkt eraan om een eigen bedrijf te beginnen. Kortom: je wilt je eigen baas zijn. Een goede manier om meer zelfinzicht te vergaren, is een coachingstraject. Je leert je eigen kracht zo beter kennen en wordt tegelijkertijd bewuster van je tekortkomingen. Wellicht kun je je eigen communicatievaardigheden nog verbeteren of houdt je eigen denk- en gedragspatroon je tegen om het beste uit jezelf te halen. Ik geef je dan de nodige handvatten om beter grip te krijgen op wat je voelt. Laat de onzekerheid, angst en negativiteit daarom in het verleden en begin met stappen te zetten naar succes.

lees verder
Hoe zie je jouw toekomst?

Hoe zie je jouw toekomst?

Je hoort vandaag de dag niets anders dan Corona of Covid-19. Alles draait om een aantal zaken: Veilgheid, anderhalve meter afstand, binnen blijven en handen wassen. Het moment om na te denken en na ta gaan of je op het juiste pad in je leven bent. Wil je iets anders, is je huidige werkt en leven echt wat je ooit wilde. Neem je genoeg tijd voor jezelf en je familie en vrienden. Ben je niet teveel bezig voor een ander? Lees hier meer over jouw toekomst en de mogelijkheden die nu ontstaan.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIL JIJ OOK MEER INFORMATIE ONTVANGEN? SCHRIJF JE DAN IN EN ONTVANG DE LAATSTE BLOG EN LEUKE TIPS!

Privacybeleid

Dankjewel, je hebt je met succes ingeschreven!

Tweet
Share
Share
Pin