Home » Blog artikelen » Life Coaching » Met life-coaching kun jij echt die mooie stap gaan zetten!
Met life-coaching kun jij echt die mooie stap gaan zetten!

Met life-coaching kun jij echt die mooie stap gaan zetten!

door | 5 sep, 2019 | Life Coaching

Leestijd: 2 minuten.

Herken je dat? Je zit boordevol ideeën, maar eigenlijk komt er nooit wat van. Je krijgt het simpelweg niet van de grond. En dat, terwijl je er dolgraag mee aan de slag wilt. Op de één of andere manier heb je geen idee waar je moet beginnen. Wat moet je als eerste of wat moet je als laatste doen? En, ook niet onbelangrijk, wanneer moet je beginnen?

Uitstellen

Eigenlijk zou je dolgraag je eigen zaak beginnen. Daar droom je al over sinds je studie. Maar al die jaren is het er niet van gekomen. Er waren immers andere prioriteiten en daarvoor die vaste baan, dus een vast inkomen, wel zo veilig. Je hebt voor een eigen bedrijf toch ook een startkapitaaltje nodig en een buffer voor de eerste jaren waarin je nog naamsbekendheid moet opbouwen.

Of je werkt voor een bedrijf, je hebt de zekerheid van een inkomen en hebt veel geleerd de afgelopen jaren. En toch voel je onrust, misschien onzekerheid, in je lichaam. Je ziet in het weekend alweer tegen de nieuwe werkweek op, hebt weinig of minder energie en je hoofd zit vol. Door dit alles ‘vergeet’ voldoende tijd voor jezelf te nemen en raakt uit balans.

Zoveel plannen

Je wilt wel iets anders en kijkt naar de mogelijkheden om je heen. Maar wat wil je eigenlijk? Wat was je grootste droom vroeger? Wat wilde je toen ook al weer? Weet je het nog? Heb je een droom of ga je voor de veiligheid en laat je het maar door sudderen ondanks ….?

Structuur en overzicht

Het lukt je vaak niet om structuur te vinden. Structuur in je gedachten en structuur in je handelingen. In je drukke leven vind je geen rust om een overzicht te krijgen. En dát is nu precies waarbij ik iets kan betekenen. Als lifecoach kan ik je helpen je gedachten weer helder te krijgen, je kwaliteiten te versterken en alternatieven te ontwikkelen voor jouw valkuilen en het uitstelgedrag dat je tot nu toe tegenkwam.

Lifecoaching

Hoe mooi zou het zijn als je het beste uit jezelf kunt halen, eindelijk die droom kunt verwezenlijken en elke dag blij wordt van wat je doet? Orde scheppen in de chaos in je hoofd en je plannen en ideeën stap voor stap leert uitvoeren?

NLP

Ik bied je handvatten hoe je weer verder kunt. Ik coach en begeleid je op basis van NLP: Neuro Linguïstisch Programmeren. Met deze werkwijze leer je hoe je door middel van gesproken taal en verbale communicatie invloed krijgt op onbewuste processen in je hoofd. Samen ontdekken we wat voor jou de ideale manier is om dingen te veranderen. Lifecoaching betekent dat je jouw kracht en energiebronnen in jezelf weer gaat activeren. Inzicht krijgen in je sterke én zwakke punten. Jouw plannen en ideeën zijn veel te waardevol om ongebruikt te laten liggen!

Soms kom je er in je eentje gewoon niet uit. Dan is het heerlijk om met mij, als onafhankelijk persoon, te sparren over waar jij tegenaan loopt. Samen met mij maak je veel grotere stappen naar een beter leven.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en vrijblijvend kennismaken?

 

Everything you can imagine is real.

– Pablo Picasso –

Gerelateerde artikelen

Beheerst angst jouw leven? Wees niet bang voor confrontatie!

Beheerst angst jouw leven? Wees niet bang voor confrontatie!

De afgelopen maanden is er veel gebeurd, heel veel en zelfs teveel! Als er íéts is wat ons geleerd heeft dat ons leven in korte tijd enorm kan veranderen, is dat het Coronavirus wel. Eerst was het een ver-van-ons-bedgebeuren, maar inmiddels weten we dat het ons allemaal treft. Iedereen heeft te maken met de gevolgen van Corona: voor ons als mens, voor onze bedrijven, voor onze gehele economie. We zijn er allemaal bij betrokken geraakt en het heeft een enorme impact. Op iedereen!
Dat kan ook betekenen dat angst en vertrouwen harder gaan meespelen in je leven, in jouw systeem. Doemscenario’s, angst voor de toekomst van je jezelf, je werk of voor je kinderen. Angst sla je op en neem je mee naar de donkere kant van het leven en dat is niet alleen zonde, het is niet nodig! Lees hier meer over de mogelijkheid om je angsten te leren kennen en ermee te om te gaan.

lees verder
Kort lontje? Laat je niet leiden door woede en agressiviteit

Kort lontje? Laat je niet leiden door woede en agressiviteit

Schiet je bij het minste of geringste uit je slof? Heb je het gevoel dat je elk moment op ontploffen staat, alsof er een bom in je tikt die elk moment af kan gaan? Lukt het je maar niet om de woede en agressiviteit in toom te houden en wil je niet langer je relaties beschadigen? Coaching kan dan een uitkomst zijn, door te leren hoe je op een bewustere manier omgaat met deze gevoelens.

lees verder
Hoe ga ik beter om met conflicten?

Hoe ga ik beter om met conflicten?

We krijgen er allemaal wel eens mee te maken: conflicten. Wanneer je boos bent, is het moeilijker om met anderen te praten en te verbinden. Soms lijken situaties daarom onoplosbaar, terwijl je er het liefst goed uit wilt komen.
Wil jij samen de mogelijkheden onderzoeken die je hebt om jezelf opnieuw te ontdekken en te ontplooien zodat je hernieuwd zelfvertrouwen kunt vinden. Want ook jij kunt krachtig en gebalanceerd in het leven komen te staan!

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WIL JIJ OOK MEER INFORMATIE ONTVANGEN? SCHRIJF JE DAN IN EN ONTVANG DE LAATSTE BLOG EN LEUKE TIPS!

Privacybeleid

Dankjewel, je hebt je met succes ingeschreven!

Tweet
Share
Share
Pin