Wil jij de laatste informatie, tips, aanbiedingen en nieuws ontvangen?

Schrijf je in en ontvang maandelijks de nieuwsbrief en blogverhalen!

Weer in balans komen en krachtiger worden...

Mijn naam is Paul Simons, naast lifecoach ben ik gecertificeerd coach bij kanker. Ik coach mensen die kanker hebben (gehad) of de partner hierdoor hebben verloren. Met mijn aanpak kan ik je ondersteunen om met vermoeidheid, zelfbeeld, angst voor terugkeer te leren omgaan. Zo komt jouw leven beter in balans en kan jij weer in je kracht gaan staan. De ziekte kan ik niet voor je oplossen, ik kan je wel ondersteunen om jouw kwaliteit van leven weer daar te krijgen zodat jij vol vertrouwen verder kunt!

          Als je de richting van de wind niet kunt veranderen,  verander dan de stand van je zeilen

- H. Jackson Brown -

Ik ben aangesloten bij:

Schrijf je in en ontvang1x per maand mijn nieuwsbrief

met de laatste blog, informatie, tips en nieuws!

Je hebt je met succes ingeschreven en ontvangt maximaal 1x per maand een nieuwsbrief per mail!