Deze titel is inmiddels een gevleugelde uitspraak in het Nederlands.

Dit boek laat alle aspecten van een relatie zien en kan het naar ongekende hoogten tillen. Het kan je laten zien hoe je attenter kan zijn, beter kan luisteren, en hoe je jouw gevoelens kan delen. Dit kan leiden tot communicatie die meer open en succesvoller is dan waar je ooit van had durven dromen. De inzichten die je krijgt in de wederzijdse behoeften in een relatie en hoe deze verschillen tussen man en vrouw zorgen voor een ware openbaring. Het is onbeschrijfelijk hoe het voelt om je partner alles te kunnen geven wat zij nodig heeft.

Dit boek gaat niet over hoe de vrouw moet aanpassen aan de man. Het boek gaat ook niet over hoe je de man met een neusring tot slavernij dwingt. Dit boek gaat over wederzijds respect en begrip en de weg naar een beter leven SAMEN.

Een docent kan je niet dwingen te studeren en ik kan (en wil) je niet dwingen om dit boek te lezen. Je studeert voor een succesvolle(re) carrière en je leest dit boek voor een succesvolle(re) en gelukkige(re) relatie.

Als je jezelf los weet te maken van je eigen gedachtewijze, lering trekt uit dit boek, leest om te begrijpen en het boek toepast zul jij (en ook je partner) direct resultaat zien. Zien is geloven!