De reis van jongen naar man.

Iedere jongen is gericht op zijn moeder. Zij beschermt hem, en laat hem bij pijn of ruzie weer ontspanning en geborgenheid voelen. Ben jij al vrij die afhankelijkheid van vrouwelijke steun? 

Vanaf 7 jaar komt bij jongens het bewustzijn dat hij anders is. Ze zoeken elkaar dan meer op en zijn luidruchtig, ruw en fysiek. Maar als het spannend is zijn ze nog steeds meer op hun moeder gericht dan op hun vader. Vanaf 14 jaar gaan jongens zich pas echt afkeren van dat vrouwelijke. Dan wordt de mannelijke ondersteuning essentieel om door te groeien naar man. Vragen over seksualiteit, grenzen, pijn, aanwezig zijn, omgaan met uitdagingen en angsten moet een jongen leren van zijn vader of andere man. 

Jongens hebben een initiatie nodig om te kunnen groeien van jongen naar man. Een mannelijk voorbeeld die hem richting geeft en leert om te gaan met zijn mannelijke driften en emoties zoals angst en boosheid. Door zich te identificeren met mannelijke essentie kan de jongen in zijn lijf komen en rust en ontspanning toelaten…….

Een waardevol boek van Anthony Sinke voor iedere man die dicht bij zichzelf wil zijn. Die bereid is om risico’s te nemen om de richting in zijn leven te vinden. Die zich niet laat leiden door wat hem verteld wordt, maar op onderzoek uitgaat om zijn waarheid te willen leven. Zodra je je niet meer richt op een betere toekomst, opent vandaag een zinvol bestaan. En wat in de zin van jouw bestaan? Loop je weg voor moeilijke situaties, vind je het nog niet makkelijk om een intieme relatie aan te gaan?