Als man en coach ben ik veel bezig met het lezen, onderzoeken en ontdekken over mannen en de manier waarop zij, en ook ikzelf, in het leven staan. Je denkt natuurlijk, mens is mens, man of vrouw en zoveel verschil zal er niet zijn. We zijn allemaal mens en er is uiteraard verschil tussen mannen en vrouwen. Dan heb ik het niet alleen over het uiterlijk of de buitenkant van de persoon of de kleding. Er zit een verschil in denken, doen en laten en dat zit dieper en valt minder snel op.

Ik wil de komende periode verschillende boeken toevoegen die ik persoonlijk heb gelezen en die te maken hebben met het leven, de psyche van de man en waar wij eventueel in verschillen ten opzichte van de vrouw. Er zijn boeken waar de verschillen tussen mannen en vrouwen wordt besproken en ja, het is nooit de volle 100% de waarheid maar het laat wel zien dat en vooral waar de verschillen aanwezig zijn. Het betekent niet dat ik ga vertellen hoe het zit en ik ga ook niet uitleggen waar je op moet gaan letten.

Het is mijn beeld van de wereld en bedenk dat de boeken die ik lees op mijn pad komen en dat het niet zonder een reden is dat dit gebeurt. Ik lees, leer, ervaar en voel dat ik krachtiger wordt door meer inzicht te krijgen. Inzicht in mezelf, de wereld en de manier waarop de mens (man en vrouw, man samen met een vrouw of als man naast een vrouw) in het leven staat. ik wil hier van leren en dat is, voor deze periode, dan ook mijn grootste doel.

De boeken zijn niet meer dan een afspiegeling van mijn interesse(s). Ik ga geen oordeel schrijven of ze wel of niet goed zijn, dat is aan ieder persoonlijk. Wil of ga je een boek lezen haal eruit waar jij iets mee kunt of wat voor jou waardevol is!