Brandon Bays heeft samengewerkt met grote meesters als Deepak Chopra en Wayne Dyer. In 1992 werd ze ernstig ziek en de diagnose stimuleerde haar om diep in haar ziel te duiken en haar leven nauwgezet onder de loep te nemen. Zeven weken later was ze genezen: zonder medicijnen, zonder operatie.

Maar het verhaal van Brandon houdt daar niet op. In de jaren na haar genezing zocht ze een methode waarin haar ervaring zodanig verwerkt was, dat daarmee ook andere mensen een helende reis kunnen maken. Sindsdien heeft ze duizenden mensen kunnen helpen zichzelf te bevrijden van levenslange klachten en emotionele blokkades. In dit boek geeft ze alle informatie die nodig is voor een helende reis.

Een boek waar velen troost uit kunnen putten. Geen gezweef, maar vlot geschreven en prettig leesbaar. Het nodigt uit om weer eens goed naar jezelf te kijken.
De wat meer vertrouwd met meditatie zijnde personen, zullen er zich zeker mee kunnen verrijken. Ben je (nog) niet goed bekend op spiritueel gebied, dan geef je jezelf hiermee een prachtig kado.