Coaching en begeleiding voor medewerkers die willen re-integreren

en

nog niet volledig in hun kracht staan

Als kanker je werkt raakt

Voor bedrijven die bereid zijn te investeren in het welzijn van de medewerkers reken ik een tarief van € 130,- per uur exclusief 21% BTW.

Een coachtraject leidt niet altijd direct tot snellere inzet van de medewerker. Het coachtraject kan inzicht bieden in de (nieuwe) mogelijkheden en de eventuele beperkingen in de werkzaamheden van de medewerker. Door coaching is het voor de werkgever mogelijk een duidelijker beeld te krijgen wat betreft inzetbaarheid, het oppakken van bepaalde taken en de verantwoordelijkheden. Er kan sneller en efficiënter worden afgestemd tussen de werkgever en werknemer waardoor er minder verzuimkosten ontstaan.

Naast het uurtarief is het als bedrijf ook mogelijk te kiezen voor een totaalpakket. De kosten bedragen € 1.675,- exclusief 21% BTW.

Dit pakket bestaat uit 7 coachgesprekken in een periode van 3 tot 4 maanden. Er is tussendoor zowel telefonisch als via Skype contact met de medewerker op het moment dat daar behoefte aan is én er worden opdrachten gegeven om sneller bij het doel te komen.

Er is een tussentijdse en eindrapportager in het traject opgenomen. Dit alles wordt besproken bij het aangaan van het traject zodat hier geen onduidelijkheden over bestaan.

De gesprekken

Ik probeer zo min mogelijk gebruik te maken van een coachruimte. Ik ervaar dat de beste, mooiste resultaten worden behaald buiten in de natuur, door het bos of langs het water de gesprekken te voeren. Als je wandelt is niet alleen het lichaam in beweging maar ook de geest. De hersenen worden geprikkeld, staan open voor nieuwe ideeën.

De natuur heeft een gunstig effect op depressies en mensen genezen sneller in de natuur door de frisse wind die door het hoofd waait. Beweging, rondkijken activeert onbewust de hersenen en worden geprikkeld om open te staan voor nieuwe ideeën, ervaringen en mogelijkheden. Al de zintuigen worden aangesproken, het lichaam is letterlijk en figuurlijk in beweging.                                                               De gesprekken kunnen plaatsvinden in het Kralingse Bos, Lage Bergse Bos of een andere locatie in overleg.

Zijn er nog vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak maken voor één van de medewerkers? Neem dan via het contactformulier, telefonisch of per mail contact op. U hoort binnen 24 uur van mij!

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte?

      Paul simons Coaching

Rossinistraat 144

2901 GJ Capelle aan den IJssel

06-48 97 75 67

info@paulsimonscoaching.nl

KvK-nummer 54262518

BTW nummer NL099282112B01

Rekeningnummer

NL26 KNAB 0256 9529 22

Aangesloten bj NOBCO

onder nummer 5181

Annuleren

Het kan natuurlijk voorkomen dat de medewerker een afspraak niet kan nakomen. De afspraak kan dan uiterlijk 24 uur van te voren geannuleerd worden. Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak kan ik mijn tijd niet meer anders inzetten en wordt het volledige bedrag in rekening gebracht of verrekend met het pakket.

Wilt u ook een duidelijk beeld wat de inzetbaarheid van uw medewerker is?

Wilt u ook minder verzuimkosten ?

 

Neem vrijblijvend contact op!

Academie Coachen Rondom Kanker

Ik ben, uiteraard na een uitgebreide opleiding van bijna 3 jaar, gecertificeerd Coach Rondom Kanker en als coach en aangesloten bij een landelijk netwerk van ervaren coaches, gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met kanker. Er zijn coaches aangesloten met verschillende disciplines zoals: kindercoaches, jongerencoaches, gezinscoaches, borstkankercoaches, werk of re-integratiecoaches, rouwcoaches, relatiecoaches en coaches voor in de palliatieve fase.

Wat hen bindt, is de drive om van betekenis te zijn voor mensen die door kanker zijn geraakt en hun naasten. Elke coach is bekend met thema’s die kunnen spelen, zoals angst, vermoeidheid, zelfbeeld, relaties, zingeving en werk. Sommige coaches zijn ervaringsdeskundigen. Zij kunnen zich als geen ander inleven in de turbulentie die kanker veroorzaakt in je leven.

Worstelen je partner en/of kinderen met hun gevoelens rondom jouw ziekte? Neem vrijblijvend contact met mij op, wellicht kan ik voor de juiste ondersteuning zorgen.

NOBCO

Ik ben als gecertificeerd coach aangesloten bij NOBCO – Nederlandse Orde van BeroepsCoaches – en de EMCC – European Mentoring & Coaching Council – onder inschrijfnummer 5181.

Ik onderschrijf daarmee de Ethische Gedragscode, het Klachtenreglement en de Algemene Voorwaarden voor Coaches van de NOBCO,