Gratis online ontdek sessie van 30 minuten

Wil jij ontdekken of coaching iets voor jou is of heb je een hulpvraag?

Je hebt het gevoel dat je jezelf aan het wegcijferen bent en dat je zelfbeeld niet meer zo positief is. Voluit leven is wat je voorzichtig weer kan en wilt gaan doen, maar iets weerhoudt je daarbij. Herken je dit? Ben je op zoek om weer krachtiger te worden en wil je je zelfbeeld verbeteren? Dan kan ik je hierbij helpen!

wat levert het je op?

  • Je meer inzicht waar je tegenaan loopt
  • Je krijgt meer duidelijkheid over jezelf en jouw situatie
  • Je ontvangt 3 tips die jou direct verder kunnen helpen
  • Je ontdekt je verlangen en welke stap je hiernaar toe kunt zetten
Deze eenmalige probeer online sessie is gratis.

Ik reserveer 45 minuten van mijn tijd om samen met jou te ontdekken waar je tegenaan loopt, waardoor je niet voluit kan leven. Het kan jouw eigen hulpvraag zijn, maar ook kennismaken en de mogelijkheden van coaching bespreekbaar maken.

 

   Ik kijk er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

 

Weer in balans komen en krachtiger worden...

Mijn naam is Paul Simons, naast lifecoach ben ik gecertificeerd coach bij kanker. Ik coach mensen die kanker hebben (gehad) of de partner hierdoor hebben verloren. Met mijn aanpak kan ik je ondersteunen om met vermoeidheid, zelfbeeld, angst voor terugkeer te leren omgaan. Zo komt jouw leven beter in balans en kan jij weer in je kracht gaan staan. De ziekte kan ik niet voor je oplossen, ik kan je wel ondersteunen om jouw kwaliteit van leven weer daar te krijgen zodat jij vol vertrouwen verder kunt!

          Als je de richting van de wind niet kunt veranderen,  verander dan de stand van je zeilen

- H. Jackson Brown -

Schrijf je in en ontvang1x per maand mijn nieuwsbrief

met de laatste blog, informatie, tips en nieuws!

Je hebt je met succes ingeschreven en ontvangt maximaal 1x per maand een nieuwsbrief per mail!