Weer je balans vinden en krachtiger worden

 

Download hier mijn e-boek.

Dit is een kennismaking met mijn coachpraktijk. Ik ben ervan overtuigd van de waarde om positief te staan in het leven en ja, dat valt niet altijd mee! Ik weet het en heb het in mijn leven al meerdere keren mee mogen maken dat een negatief gevoel sterker was dan ikzelf. Ik heb geleerd dat ik verder moet kijken, niet moet blijven hangen in mijn negatieve gevoel. Rust, regelmaat en een stabiele basis nodig hebt. Dat kun je nergens kopen, daar moet je zelf iets voor doen en dat is soms eenvoudiger dan je in eerste instantie denkt.

Hier kun je aangeven dat je mijn e-boek wil ontvangen, hiervoor heb ik je email adres wel nodig. Nadat dat je het e-boek ontvangen hebt stuur ik je maximaal 1 keer per maand mijn nieuwsbrief met tips, weetjes en ontwikkelingen.

Wat levert het jou op?

  • Je leert weer beter naar jezelf te luisteren

  • Je gaat (weer) doen wat jou gelukkig maakt
  • Je gaat weer rust en ruimte ervaren
  • je krijgt weer (meer) energie
  • Je krijgt (weer) zin om dingen te gaan doen

Weer in balans komen en krachtiger worden...

Mijn naam is Paul Simons, naast lifecoach ben ik gecertificeerd coach bij kanker. Ik coach mensen die kanker hebben (gehad) of de partner hierdoor hebben verloren. Met mijn aanpak kan ik je ondersteunen om met vermoeidheid, zelfbeeld, angst voor terugkeer te leren omgaan. Zo komt jouw leven beter in balans en kan jij weer in je kracht gaan staan. De ziekte kan ik niet voor je oplossen, ik kan je wel ondersteunen om jouw kwaliteit van leven weer daar te krijgen zodat jij vol vertrouwen verder kunt!

          Als je de richting van de wind niet kunt veranderen,  verander dan de stand van je zeilen

- H. Jackson Brown -

Ik ben aangesloten bij: