VIP Traject

Creëer jouw nieuwe pad

We (h)erkennen het bijna allemaal. Je leeft in een sneltreinvaart, leuk gezin, leuke baan en een mooie woning. Veel vrienden en je onderneemt heel veel. In het gezin, op het werk loopt alles op rolletjes en toch knaagt er iets. Je hebt een gevoel van onrust, ontevredenheid en is dit het nou?

Ben je echt aan het genieten of heb je continue het gevoel dat je moet blijven presteren. Weet je nog wel waarom? Is alles nog wel in balans of is er iets waar je steeds tegenaan loopt? Is er iets dat je graag in jezelf wil veranderen? Is je werk nog wat je leuk vindt, krijg je daar nog steeds energie van en zijn daar nog voldoende uitdagingen in te vinden?

Herkenbaar?

Is dit herkenbaar voor je, merk je dat jouw energie wegstroomt? Wil je jouw gedachten weer helder krijgen, jouw kwaliteiten (verder) versterken en alternatieven ontwikkelen voor de valkuilen die je tot nu toe bent tegengekomen? Ben je op zoek naar nieuwe energie en wil je je zelfbeeld verbeteren? Maar dan op een kort en krachtige manier? Dan kan ik je hierbij helpen.

Ik bied je de mogelijkheid om een traject aan te gaan van 8 gesprekken in een periode van 20 weken waarin wij intensief werken aan jouw hulpvraag en jouw doel.

Wat ga jij doen tijdens dit traject?

Kennismaken. Tijdens dit gesprek onderzoeken of je met mij de juiste weg inslaat en of er een klik aanwezig is. Dit is het belangrijkste, er moet vertrouwen zijn zodat jij je veilig kunt voelen.       

Onderzoeken. We gaan onderzoeken waar jouw hulpvraag over gaat en waar deze vandaan komt               

Herkennen. Heb je of zijn er patronen of overtuigingen en wat doet dat voor jou in relatie naar anderen. Ieder persoon heeft zijn of haar beeld van de wereld en we kijken allemaal op een andere manier. We beschikken allemaal bewust als onbewust over een groot aantal hulpbronnen die allemaal groet invloed hebben op onze innerlijke weergaven, onze verwachtingen, onze waarneming en ons gedrag. Deze leer te herkennen en te erkennen.

Accepteren. Jouw gedrag bepaalt wie jij bent, hoe je denkt en met (een gedeelte van) dat gedrag wil je iets positiefs bereiken. Negatieve gedragingen, inzichten zijn gemakkelijk te veranderen als je met de positieve bedoeling rekening houdt. Door dit langzaam in te zien en te accepteren kun je beter accepteren wie je bent.

Verbinden. Door jezelf te accepteren ga jij jezelf steeds beter verbinden met jouw eigen kracht en meer jouw pad, jouw eigen weg vinden.

Integreren. Als laatste stap ontdek je dat je anders gaat kijken, naar jezelf maar ook naar anderen. Je ervaart meer vrijheid in je dagelijkse leven en dat geeft rust en ontspanning. Je bent bij jouw eigen weg aangekomen en kunt nu verder.

Creëer jouw nieuwe pad, het

VIP coachtraject duurt 20 weken

 

  • Een, voor jou, op maat gemaakt traject van 20 weken
  • Kennismakingsgesprek
  • 8 Face-to-face live gesprekken
  • Wandelen in het Kralingse Bos of op jouw locatie in de omgeving van Rotterdam
  • Duur van de sessie maximaal 90 minuten
  • Huiswerkopdrachten en oefeningen om sneller bij jouw doel te komen
  • 4 Keer online via Zoom contact tussen de gesprekken van maximaal 30 minuten
  • Tijdens het traject ben ik via WhatsApp of email beschikbaar voor al jouw vragen
  • Nazorggesprek na 4 tot 6 weken

De investering voor dit

programma bedraagt

€ 1.339,-

Privacy Verklaring

8 + 10 =

Jouw persoonlijke traject

Wil jij weer jouw pad gaan bewandelen?

Je krijgt één op één coaching die volledig op jou is gericht! Coaching laat je ontdekken waar jouw mogelijkheden liggen, waar verandering plaatsvinden in denken, voelen en doen. Een nieuwe stap zetten, een nieuwe weg bewandelen en veerkracht opbouwen. Een kort, daadkrachtig en intensief traject.

* Het bedrag is voor particulieren inclusief btw.

Voor ZZP’ers en bedrijven werk ik met een op maat gemaakt traject        exclusief btw.

Weer in balans komen en krachtiger worden...

Mijn naam is Paul Simons, naast lifecoach ben ik gecertificeerd coach bij kanker. Ik coach mensen die kanker hebben (gehad) of de partner hierdoor hebben verloren. Met mijn aanpak kan ik je ondersteunen om met vermoeidheid, zelfbeeld, angst voor terugkeer te leren omgaan. Zo komt jouw leven beter in balans en kan jij weer in je kracht gaan staan. De ziekte kan ik niet voor je oplossen, ik kan je wel ondersteunen om jouw kwaliteit van leven weer daar te krijgen zodat jij vol vertrouwen verder kunt!

          Als je de richting van de wind niet kunt veranderen,  verander dan de stand van je zeilen

- H. Jackson Brown -