Coaching

Bijna iedereen komt weleens op een vervelend of gewoon moeilijk punt in het leven. Dit kan ontstaan door eigenlijk van alles. Zo vreemd is het niet, we (her)kennen het bijna allemaal. Je leeft in een sneltreinvaart, leuk gezin, leuke baan, mooie woning, veel vrienden en je onderneemt erg veel. In privé, in het gezin én op ons werk loopt alles op rolletjes en toch knaagt er iets. Je hebt een gevoel van onrust, ontevredenheid en is dit het nou? Levensvragen kunnen ervoor zorgen dat er een blokkade ontstaat voor je levensgeluk.

Kanker

Of misschien heb je kanker (gehad), is je partner ziek of, in het ergste geval, overleden. Mensen die leven met kanker, en uiteraard de mensen om hen heen, hebben vaak het gevoel de grip op hun leven kwijt te raken. Kanker heeft een enorme impact en zorgt voor veel verdriet en onzekerheid.

Ondanks de vele methodes om kanker te genezen, blijft het gissen hoe jouw ziekteproces gaat verlopen. Naast de lichamelijke ongemakken kunnen er ook veel zorgen bij komen kijken en kan gepieker de kop opsteken. Deze piekergedachten kunnen ervoor zorgen dat herstel of het kunnen omgaan met de ziekte niet eenvoudiger wordt. Zelfs in de gelukkige situatie dat je genezen bent verklaard, is het vaak nog niet voorbij. De spanning en onzekerheid blijven vaak aanwezig.

Life coach en coach rondom kanker

Als Life coach en gespecialiseerd Coach Rondom Kanker kan ik je ondersteunen weer terug te gaan naar de basis en samen weer jouw doelen in het leven naar voren te halen, weer te laten (h)erkennen wie je bent. Het kan je ondersteunen om meer innerlijke rust meer inzicht in jezelf te krijgen.

Je kunt gebeurtenissen en situaties niet altijd veranderen, wel hoe jij ermee omgaat en wat het met je doet. Door daar zicht op te krijgen en te ervaren hoe dat anders kan, ga je lekkerder functioneren én je beter voelen!

Lees meer over

Coachen rondom kanker

 

Lees meer over

Mannen en kanker

 

Lees meer over

Als kanker je werk raakt

 

Jouw ontwikkeling begint bij het bereid zijn naar jezelf te kijken. Dit is nodig voor het krijgen van de bewustwording van je eigen gedrag en het effect daarvan op anderen. Dat is lastig, vooral omdat patronen vaak lastig te zien zijn voor jezelf.

Als coach kan ik je handvatten bieden je om bewust te worden van jouw gedrag door je als het ware een spiegel voor te houden. Door middel van verschillende technieken krijg je meer inzicht in en wordt je bewust van jouw effectieve gedrag, maar ook van jou minder effectieve gedrag. Beide kanten zijn interessant om zicht op te hebben zodat je dat gedrag kunt versterken of veranderen.

We gaan samen aan de hand van jouw leerdoel op zoek naar de inzichten en zal ik je handvatten bieden om zélf je beoogde doel te behalen. Ik zal je prikkelen, waar nodig confronteren, je vooral uitdagen om in beweging te komen.

Life coaching betekent dat je de kracht en energiebronnen in jezelf weer gaat activeren. Hierdoor krijg je meer inzicht in je persoonlijk sterke maar ook zwakke punten en het herkennen en vooral erkennen van jouw meerwaarde. Life coaching vergroot de grip op jouw eigen handelen waardoor je beter in staat bent doelen te stellen en die te realiseren.

Ik coach en begeleid je, onder andere, op basis van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren).

Wat zijn de kosten?

De kosten van Coaching rondom kanker bedragen € 90,- per uur inclusief BTW in de regio Rotterdam. Woon je buiten de regio dan bespreken we de reiskosten zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. Er zijn een aantal zorgverzekeraars die bereid zijn de kosten (gedeeltelijk) willen of kunnen vergoeden uit de aanvullende dekking. Je kunt dit vinden in  de voorwaarden van jouw zorgpolis of vraag hierom bij jouw zorgverzekeraar.

De trajecten zijn kortlopend en blijven de kosten overzichtelijk. Ieder traject is maatwerk en uit ervaring weet ik dat er tussen 5 en 10 gesprekken van een uur voldoende zoijn om jou weer de regie over jouw leven te geven.

Heb je vragen over de kosten, kan ik je ondersteunen bij een vraag over deze kosten van je zorgverzekeraar, neem vrijblijvend contact op!

Wat gaan we doen?

We gaan, rustig, wandelen in het Kralingse Bos in Rotterdam of ik kom naar jouw locatie. We praten waar jij op dat moment over in gesprek wilt, wat jou raakt. Ik ben er voor jou als luisterend oor zonder oordeel en geef geen adviezen. Ik kan de ziekte niet voor je oplossen.

Ik kan je wel handvatten bieden waardoor bepaalde zaken in jouw leven meer inzicht kunnen geven en jij meer kunt inzien dat er mogelijkheden zijn in deze heftige periode van jouw leven.

Wil jij ook meer informatie ontvangen?

Schrijf je dan in en ontvang de laatste blog en leuke tips!

Privacybeleid

Dankjewel, je inschrijving is gelukt!