Coaching

Bijna iedereen komt weleens op een vervelend of gewoon moeilijk punt in het leven. Dit kan ontstaan door eigenlijk van alles. Zo vreemd is het niet, we (her)kennen het bijna allemaal. Je leeft in een sneltreinvaart, leuk gezin, leuke baan, mooie woning, veel vrienden en je onderneemt erg veel. In privé, in het gezin én op ons werk loopt alles op rolletjes en toch knaagt er iets. Je hebt een gevoel van onrust, ontevredenheid en is dit het nou? Levensvragen kunnen ervoor zorgen dat er een blokkade ontstaat voor je levensgeluk.

Kanker

Of misschien heb je kanker (gehad), is je partner ziek of, in het ergste geval, overleden. Mensen die leven met kanker, en uiteraard de mensen om hen heen, hebben vaak het gevoel de grip op hun leven kwijt te raken. Kanker heeft een enorme impact en zorgt voor veel verdriet en onzekerheid.

Ondanks de vele methodes om kanker te genezen, blijft het gissen hoe jouw ziekteproces gaat verlopen. Naast de lichamelijke ongemakken kunnen er ook veel zorgen bij komen kijken en kan gepieker de kop opsteken. Deze piekergedachten kunnen ervoor zorgen dat herstel of het kunnen omgaan met de ziekte niet eenvoudiger wordt. Zelfs in de gelukkige situatie dat je genezen bent verklaard, is het vaak nog niet voorbij. De spanning en onzekerheid blijven vaak aanwezig.

Life coach en coach rondom kanker

Als Life coach en gespecialiseerd Coach Rondom Kanker kan ik je ondersteunen weer terug te gaan naar de basis en samen weer jouw doelen in het leven naar voren te halen, weer te laten (h)erkennen wie je bent. Het kan je ondersteunen om meer innerlijke rust meer inzicht in jezelf te krijgen.

Je kunt gebeurtenissen en situaties niet altijd veranderen, wel hoe jij ermee omgaat en wat het met je doet. Door daar zicht op te krijgen en te ervaren hoe dat anders kan, ga je lekkerder functioneren én je beter voelen!

Lees meer over

Coachen rondom kanker

 

Lees meer over

Mannen en kanker

 

Lees meer over

Als kanker je werk raakt

 

Lees meer over

Life coaching

 

Wandek coaching geeft inzicht en rust

Een coachtraject is altijd maatwerk.

De kennismaking is vrijblijvend en kosteloos. Het belangrijkste is dat jij bij mij op de juiste plek bent en er een ‘klik’ aanwezig is. Jij verdient tenslotte de beste ondersteuning! We bespreken waar jouw behoefte ligt, wat jouw doel of hulpvraag is.

Mijn ervaring leert dat ongeveer 6 gesprekken van gemiddeld anderhalf uur eens in de twee, drie weken voldoende zijn om je doel te bereiken. Uiteraard is het mogelijk dat gedurende het traject de hulpvraag veranderd, niets aan de hand. Coaching is altijd maatwerk,

Waar?

De gesprekken vinden zoveel mogelijk plaats in de natuur. Ik merk zelf dat als je buiten bent, je lichaam en geest samen bewegen en er eerder bewustwording kan ontstaan. Beweging stimuleert creativiteit waardoor je nieuwe invalshoeken ziet of nieuwe ideeën krijgt.

Uiteraard kunnen we ook bij jou thuis of in een coachruimte de gesprekken voeren als je dit fijner vindt en is er de mogelijkheid om tussendoor online via Skype een gesprek te hebben als er vragen zijn. Je hoeft dan je stoel niet uit en kun je overal ter wereld met elkaar in verbinding blijven.

Ik heb geen kant en klaar antwoorden, ik kan je wel handvatten bieden die je aan het denken zetten en waardoor er voor jou inzichten kunnen ontstaan en jij verder kunt. Het echte werk doe je helemaal zelf!

Je kunt gebeurtenissen en situaties niet altijd veranderen, wel hoe jij ermee omgaat en wat het met je doet. Door daar zicht op te krijgen en te ervaren hoe dat anders kan, ga je lekkerder functioneren én je beter voelen!

Ik ben aangesloten bij:

Schrijf je in en ontvang1x per maand mijn nieuwsbrief

met de laatste blog, informatie, tips en nieuws!

Je hebt je met succes ingeschreven en ontvangt maximaal 1x per maand een nieuwsbrief per mail!