Coachen rondom kanker Capelle aan den IJssel

Coachen rondom kanker en Lifecoaching in Capelle aan den IJssel. Ontdek hier de mogelijkheden over coachen rondom kanker of lifecoaching en boek een afspraak voor de regio Capelle aan den IJssel.

Paul Simons Coaching Capelle ad IJssel

Als lifecoach kan ik je handvatten bieden op het gebied van levensvragen, beperkingen uit het verleden of recente gebeurtenissen. Denk bijvoorbeeld eens aan conflicten of stressvolle situaties. Hoe kun je daar op een goede manier mee kan omgaan.

Of u het nu zelf hebt (gehad) of iemand in uw omgeving. Kanker is ingrijpend. Iedereen krijgt hierin te maken met onzekerheid, angst, verdriet, misschien zelfs boosheid. Het is niet vreemd als u hierbij vastloopt. Als gespecialiseerd en gecertificeerd coach rondom kanker kan ik je handvatten aangeven om weer energie op te doen en kwaliteit van leven te verbeteren. Of je nu ziek bent geweest, nog bent of zelfs als je niet meer beter wordt. Ook als je partner en/of kinderen worstelen met hun gevoelens rondom kanker kan een coach hen begeleiden.

 

Paul is een zeer toegewijde coach, die zorgvuldig en met veel diepgang mensen en hun vragen benadert. Hij weet een prachtige verhouding neer te zetten tussen analyse, methodiek en intuïtie.

Els Schepens

Psychotherapeut – consultant – coach – trainer -faciltator

Via Skype ben ik een klein jaar door Paul gecoacht. Met veel liefde heeft hij mij op het juiste pad geholpen. Ik heb geleerd te voelen en bewust naar mijn eigen gedachte en gedrag te kijken. Stapje voor stapje ben ik steeds authentieker geworden. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik momenteel mijn dromen volg. Paul is een vriend voor het leven geworden.

Tim

Ho Chi Minh, Vietnam

Coachen rondom kanker en Life-coaching

Bijna iedereen komt weleens op een vervelend of moeilijk moment in punt in het leven. Dit kan ontstaan door eigenlijk van alles. Zo vreemd is het niet en we (her)kennen het bijna allemaal. Je leeft in een sneltreinvaart, leuk gezin, leuke baan, mooie woning, veel vrienden. En ondanks dit alles heb je een gevoel van ontevredenheid en is dit het nou? Levensvragen kunnen een blokkade veroorzaken voor je levensgeluk.

Of misschien heb je kanker (gehad), is je partner ziek of, in het ergste geval, overleden. Mensen die leven met kanker en, uiteraard, ook de mensen om hen heen hebben vaak het gevoel grip op hun leven kwijt te raken. Kanker heeft een enorme impact en zorgt voor verdriet en onzekerheid. De angst dat het terugkomt, je zelfbeeld, vermoeidheid na chemo en bestralingen, spanning in je relatie en wat denk je van re-integreren op je werk? Allemaal uitdagingen waarbij coaching mogelijkheden kan bieden.

Als coach rondom kanker en lifecoach in Capelle aan den IJssel kan ik je ondersteunen je basis weer (terug) te vinden. Samen weer jouw doelen in het leven naar voren te halen, weer te (h)erkennen wie je bent. Het kan je ondersteunen om meer innerlijke rust en meer inzicht in jezelf te krijgen. Je kunt situaties niet altijd veranderen wel hoe jij ermee omgaat en wat het met je doet. Door daar zicht op te krijgen en te ervaren hoe dat anders kan ga je anders functioneren en je beter, lekkerder voelen!

Een coach kan je ondersteunen om naar eigen oplossingen te zoeken. Ik kan hierbij zowel klankbord, sparringpartner als handvatten bieden. Hierdoor kun je beter keuzes maken, tot inzichten komen en uiteindelijk jouw functioneren en kwaliteit van leven verbeteren. Uiteraard ben ik, als coach, ook iemand die spiegelt en feedback geeft. Coaching is echter geen therapie, zoals gegeven door een psycholoog of psychotherapeut. Hoewel een coach zich ook bezighoudt met het veranderen van gedrag, zal een coach op geen enkele manier in jouw verleden graven. Coaching is kijken naar het nu en kijken naar de toekomst met nieuwe mogelijkheden!

 

Rossinistraat 144
Capelle aan den IJssel, Zuid Holland 2901 GJ
Nederland
Telefoon: 06-48977567
E-mail: info@paulsimonscoaching.nl
URL: https://paulsimonscoaching.nl/
Btw-nummer: NL099282112B01
Kamer-van-Koophandelnummer: 54262518
Prijsindicatie: $$

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 20:00
Vrijdag09:00 - 20:00
Zaterdag09:00 - 14:00
ZondagGesloten

Tijdens de coachgesprekken heeft Paul voor mij als een klankboord gediend, ik kon mijn gevoel uiten over de toekomst waarvoor ik een negatief beeld had gekregen tijdens de afgelopen behandelperiode. Ik had zelf niet het idee dat ik zo’n negatief zelfbeeld had. Paul draait er niet omheen, hij luistert naar wat je zegt en weet op een heel positieve manier snel tot de kern te komen. Zijn humor, de open en eerlijkheid in begeleiding hebben mij weer inzicht gegeven in mijzelf waardoor ik weer stappen ben gaan zetten en nu inzie dat kanker niet alleen een ziekte maar, voor mij, juist een beginpunt is van een nieuw maar ander leven.

Wouter

De coachgesprekken in de natuur zijn me beter bevallen dan ik had verwacht! Terwijl je wandelt vertel je meer dan je in de gaten hebt en is er rust en ruimte. Paul kan op een leuke manier gebruik maken van de natuur en je op die manier bij de kern van de vraag houden. Geen kans op afdwalen en door de bomen het bos niet meer zien! Het heeft mij enorm geholpen mijn oude manier van denken ruimte te geven en in te zien dat ik bepaal hoe, wat en wie ik toelaat in mijn leven. De oefeningen die we hebben gedaan neem ik mee en helpen steeds meer ruimte te scheppen. Hiermee kan ik verder!

Robert

Paul Simons Coaching, Capelle aan den IJssel

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een Coachen Rondom Kanker of Lifecoaching in Capelle aan den IJssel

2 + 12 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Wil jij ook meer informatie ontvangen?

Schrijf je dan in en ontvang de laatste blog en leuke tips!

Privacybeleid

Dankjewel, je inschrijving is gelukt!